zaterdag 28 november 2009

Hallo, ik ben Faarke ...

Tja, ik stel me zo maar voor ... Want dat is hoe de mensen die me lief vinden me noemen : Faarke, Faartje of Farke. Dat laatste valt niet bij iedereen even goed in de smaak. We hebben al reacties gehoord van "Wie noemt zijn hond nu Varken" :o)
Officieel heet ik Farrah, wat oud Engels is voor schoonheid. Een beetje ijdel mag een hond toch wel zijn hé !
Mijn achternaam is Of Dreams Forever ... Ja, inderdaad, dat is de naam van de kennel waar ik geboren ben. Deze kennel is in Beerse en Yolanda is er de drijvende kracht ! Wil je kennis maken met Yolanda en mijn familie, kijk dan even op hun site.  De link vind je hiernaast.
Mijn geboortecertificaat zegt dus Beerse, 27 mei 2006. Mijn moeder is Blossom, ook van Of Dreams Forever, mijn vader Duke. Wij waren met 7 puppies !

Toen Yolanda zag dat er bruine tri-colors (want zo noemt men mijn weelderige haardos) zaten in onze nest, wilde ze er graag eentje houden om mee verder te kweken. Helaas hadden ze ondertussen al een huis vol honden en kon het eigenlijk niet. Yolanda bleef niet bij de pakken zitten en zocht een gastgezin voor mij.
Zo kwam ik bij mijn baasjes terecht. De afspraak was dat ik twee maal naar Yolanda zou gaan om een nestje puppies voort te brengen en verder mocht ik gelukkig zijn in Sint-Martens-Latem. Mooie regeling, niet ?Even mezelf omschrijven ?

Ik ben natuurlijk erg knap, maar dat had je vast al gezien. Verder ben ik een erg lief en trouw beest ! Het liefst van al ben ik waar de baasjes zijn ... lekker samen werken of zo !
Maar zijn ze er niet, dan vermaak ik me zo ook wel hoor !

Ik ben leergierig, ook al bezorgt het mij stress wanneer ze iets vragen wat ik niet snap. Maar wanneer men mij een gekend commando geeft, dan luister ik zonder één seconde te aarzelen.

Een klein beetje nerveus ben ik soms wel, maar ja, daarvoor ben je Border Collie.
Ik hou van kinderen, ben heel sociaal in de omgang met iedereen.
Naar andere honden toe ben ik wel erg dominant zegt men ... Maar ja, van mijn baas moeten ze afblijven hé ! Maar niemand kan me verwijten dat ik vals of agressief ben !

Binnen ben ik als een poedeltje. Lief, aanhankelijk, rustig, een knuffelkont ... Nooit maak ik iets kapot of vuil !

Buiten laat ik mijn energie echter graag de vrije loop hoor ! En ik sta bekend als een energie-BOM ! Als er gewerkt moet worden, is geen berg te hoog, geen dal te diep ! Dan gaan we ervoor !!!
Maar als de baas rustig een boek ligt te lezen in de tuin, dan ga ik er lekker bijliggen.
Graag wil ik een paar foto's uit mijn jeugdjaren met jullie delen. Maar euh, beloof me dat je niet zal lachen met mijn oren ! Dat is later allemaal perfect in orde gekomen ... Je zal het wel zien !


5 opmerkingen:

 1. Amai Farke ... ik wist dat je veel kon maar ik wist nog niet dat je zo een vlotte pen hebt. Ik kijk uit naar uw volgende avonturen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey snellebeeze
  he kunt u nog al op een plaatje zetten !!
  nie dat overdreven is ze
  je bent net een SUPERHOND

  gr:Rein,Wannes,Senne,
  Peter en Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar de lieftallige puppies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Faartje

  'k Hoop dat je puppies ook zo mooi, lief, ijdel en beroemd mogen wezen . Een stevige poot voor je, doe je best.
  Je baasjes zullen er steeds voor je zijn.
  Het ga je goed en tot later

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Faartje,

  Wat ben je een mooi meisje maar dat wist ik al
  Je hebt dan ook heel lieve baasjes
  Ik hoop dat jou nieuwe kleintjes net zo snoezig zijn als de vorige
  Een likje en kopje van Fientje

  BeantwoordenVerwijderen